Natječaj “BOEMI”

Dobrodošli!

Natječaj “Boemi” nastao je s ciljem poticanja čitanja, pisanja i kreativnog izražavanja. Dopustite vlastitoj mašti i srcu da emocije i ideje pretoči u riječi na papiru. Znate kako kažu, ako još nije napisana priča/knjiga koju biste htjeli pročitati, onda ju napišite sami! Ostvarite svoj san i postanite pisac/spisateljica. Na kraju krajeva, profesionalni pisac je pisac amater koji nije odustao.

Prijaviti se mogu isključivo neafirmirani autori, odnosno, takozvani amateri stariji od 12 godina.

Natječaj će se vrlo vjerojatno odvijati tri puta godišnje. Prije svake otvorene prijave, navest ćemo što se od vas traži. Ponekad će u pitanju biti poezija, kratka priča, putopis ili veća pripovijetka.

Prilikom svakog natječaja biraju se dva pobjednika/pobjednice od strane osnivačica “Dva boema”. Nagradu biramo u suradnji s nekim izdavačima i brendovima, tako da će nagrade svaki puta biti drukčije.

Prijavom prihvaćate naše uvjete.

Biti ćete diskvalificirani ako:

  • Ako je sadržaj neprimjeren i zlonamjeran.
  • Ako se ne pridržavate zadanih tema i formi.
  • Ako je djelo plagijat.

Za dodatna pitanja možete nam se javiti na FB, Instagram ili službeni email.

Pobjednici prema kronološkom redoslijedu:

IZJAVA O PRIVATNOSTI
Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Niti jedan podatak nije pohranjen automatski i bez Vaše privole. Vaše djelo po želji može biti potpisano vašim imenom i prezimenom ili pseudonimom. Prilikom prijave, molimo da šaljete isključivo Vaše prave podatke. Najčešće će se od vas tražiti: Ime, prezime, e-mail adresa, broj mobitela te po završetku natječaja vaše mjesto prebivališta, adresa i poštanski broj kako bismo vam mogli poslati osvojenu nagradu.